Post navigation

Конкурс «Новорічна іграшка» та «Дитяча іграшка»

Всеукраїнський Фестиваль

«СВЯТИЙ МИКОЛАЙ 2013»

 

mikolaj_1136    За запрошенням Громадського Об’єднання «Столичні ініціативи» (м. Київ) учні художніх шкіл та художніх відділень шкіл естетичного виховання міста Харкова та Харківської області взяли участь у проведенні Всеукраїнського Фестивалю «СВЯТОГО МИКОЛАЯ 2013», який триватиме з 18.12.2013 по 31.12.2013 рр. у приміщенні Національного культурно-мистецького та музейного комплексу «Мистецький Арсенал». Фестиваль спрямований на відродження давньоукраїнських традицій і присвячений Року дитячої творчості в Україні.

   Спираючись на краще надбання народного Слобожанського мистецтва та використовуючи новітні технології декоративно-ужиткового напряму, вихованці 15 навчальних закладів, віком від 6 до 15 років, власноруч виготовили до участі у Фестивалі 108 різноманітних новорічних та дитячих іграшок виключно з натуральних природних матеріалів.

   У відповідності до вимог Фестивалю чудові дитячі вироби зроблені у техніці кераміки, ляльок-мотанок, пап’є-маше, сухого та мокрого валяння, квілінгу, лоскутної м’якої іграшки тощо, виготовлені з глини, ниток, тканини, соломи, деревини, шишок, жолудів, паперу.

   Роботи учнів візьмуть участь у конкурсах «Новорічна іграшка» та «Дитяча іграшка», що відбудуться у межах Фестивалю.

   Висловлюємо вдячність всім учасникам заходу, їх викладачам, вітаємо з  Новорічними святами, що йдуть  та бажаємо подальших творчих успіхів!