Post navigation

V Всеукраїнський фестиваль-конкурс “Осінні мелодії”

osennii_melodii_0992    22-24 листопада 2014 року відбувся V Всеукраїнський фестиваль-конкурс “Осінні мелодії”. Організатори цього чудового фестивалю:

– Всеукраїнський союз композиторів.
– Національна радіокомпанія України.

– Київський Міжнародний університет.
– Журнал “Джаз”.
– Продюсерський центр “Глорія Старс” Київ.

    Започаткувала і організувала цей фестиваль за проектом “Творчий шлях” Віра Олександрівна Мельникова, а постійним головою журі став Валерій Павлович Титаренко – Народний артист України, професор Київського Педагогічного Університету і головний редактор журналу “Джаз”. Склад журі теж був досить солідним, до якого входили діячі мистецтв України. Багато дітей із Запорізької, Полтавської, Дніпропетровської областей, АР Крим і Харківщини показували свої таланти у найрізноманітніших жанрах: хореографія,вокал академічний і естрадний,ансамблевій спів,музичні інструменти (класичні і народні), театр мод, циркові студії.

    Зразковій ансамбль народних інструментів “Весняночка” (керівник Таісія Шабанова, Відмінник освіти України) Комсомольської дитячої музичної школи став володарем кубку і лауреатом І ступеня. Брали участь окремо старші і молодші діти ансамблю і обидві групи отримали найвищу нагороду – звання лауреата І ступеню “Весняночка” ще раз підтвердила високий рівень своєї майстерності. Аліна Мороз, яка виступала у жанрі естрадного вокалу теж стала лауреатом І ступеня у своїй віковій категорії. Вітаємо наших чудових музикантів з перемогою!

За матеріалами Комсомольської ДМШ