Post navigation

ІІІ виставка творчих робіт викладачів

05 грудня 2013

 

IMG_2125  05 грудня 2013 року у приміщенні Обласної галереї “Мистецтво Слобожанщини» відбулось урочисте відкриття ІІІ виставки творчих робіт викладачів художніх шкіл та художніх відділень шкіл естетичного виховання міста Харкова і Харківської області «Оспівана Шевченком Україна» в межах проекту «Різдвяний подарунок Слобожанщини».

IMG_2132  Важко переоцінити значення виставкової діяльності для викладачів шкіл, тому що саме вона є важливою складовою як педагогічної роботи фахівця, так і невід’ємною частиною творчої самореалізації та самоствердження. На думку спеціалістів, якісний рівень виставки цього року  достатньо високого професійного рівня, тобто проект має позитивний розвиток. Експонуються роботи 62 викладачів з 26 навчальних закладів міста і області. Авторські роботи виконані у різних жанрах образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва. Широкій діапазон жанрів та використаних технік демонструє високій професійний рівень учасників заходу, творчу самобутність, індивідуальність, велику обдарованість спеціалістів, які виховують майбутніх митців.

IMG_2126  Кожна експонована робота це складова чудової «Мозаїки» виставки, і є підтвердженням величезного творчого потенціалу Харківської школи образотворчого мистецтва.

  Виставка триватиме до 21 грудня 2013 року. У межах виставки 20 грудня об 11 годині ранку відбудеться «Круглий стіл» за підсумками проведення виставки та обговорення творчих заходів присвячених 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка.

 

Ознайомитися з публікаціями ЗМІ про відкриття виставки творчих робіт викладачів художніх шкіл та художніх відділень шкіл естетичного виховання Харкова та Харківської області «Оспівана Шевченком Україна» запрошуємо за посиланнями:

Інформаційно-аналітичний портал “Харковские Известия” Випуск № 149 від 10.12.2013 (розділ “Культура”, статья “Рождественский подарок Слобожанщине”)