Post navigation

Мистецька подія у Балаклії

Насолода для душі

 

hnatob_7380   17 жовтня 2014 року відбулася значна мистецька подія у Балаклії. До музичної школи, на запрошення директора, завітали артисти Харківського Національного Академічного Театру Опери та Балету імені М.В. Лисенка. В залі не залишилось жодного вільного місця.    Вдячна балаклійська публіка з захопленням сприймала виступи майстрів вокального мистецтва, які не користувалися звукопідсилюючою апаратурою, а співали «живцем» у супроводі роялю чи гітари. Присутнім глядачам дуже приємно було чути справжні, «живі» голоси виконавців, неспотворені ніякою апаратурою. Неодноразовими вигуками браво та бурхливими оплесками супроводжувалися виступи артистів балету. А інструментальні номери викликали шквал позитивних емоцій. Всю програму дуже вдало та професійно проводив режисер театру Олексій Дугілов.

 

  Цей концерт відвідали викладачі та учні Савинської та Червонодонецької  музичних  шкіл і теж залишились дуже задоволеними виступом  артистів.

  Зустріч з високопрофесійними виконавцями, прослуховування та перегляд класичних творів – це справжня насолода для душі. Всі глядачі  у захваті та сподіваються на нові зустрічі!