Post navigation

40-річчя Червонодонецької дитячої музичної школи

14 грудня 2014

 

Ювілей Червонодонецької дитячої музичної школи

 

_DSC0001

 Червонодонецька дитяча музична школа відзначила своє 40-річчя. Ювілейне свято відбулося 14 грудня 2014 р. Бажаючих привітати школу виявилося так багато, що концерт довелося проводити у великому залі БК «Шебелинкагазвидобування».   Привітати ювілярів приїхали представники сектору культури БРДА, а саме – голова профспілкової організації робітників культури Балаклійського району Кригіна І.Д. та директор Балаклійської ДМШ Крівіч О.І. Були присутні також представники місцевого самоврядування, а саме: голова Червонодонецької Селищної Ради Пригодич Т.Г. та голова профспілки ГПУ «Шебелинкагазвидобування» Домненко С.П. Окрім цього зібралися колишні викладачі школи і багато-багато колишніх наших учнів і випускників.

 

_DSC0182   У святковому залі був повний аншлаг. Ювілейне свято складалося з двох відділень: перше – офіційне. В ньому привітання перемішалися з музичними номерами працюючих викладачів, колишніх викладачів та випускників школи. Бурхливими оплесками і вигуками «Браво!» глядачі вітали ансамбль гітаристів під керуванням колишнього нашого випускника та викладача Тимошенко О.А., ансамблі скрипалів, у склад яких увійшли 20 колишніх випускників, що закінчили школу 10, 20 і 30 років тому, їх очолив викладач класу скрипки Лубенцева Н.В., вокальний дует мами і доці Полякових та інші дивовижні номери наших талановитих виконавців.

 

   Друге відділення – веселий музичний КВН, у якому прийняли участь дві команди учнів школи с казковими назвами: «Рум’яні щічки» – капитан команди Снігуронька (Міщенко Юлія) та команда «Веселушки на мітлі» – капітан команди Ягуся (Таран Владислав). Були проведені різноманітні конкурси – привітання, розминка, конкурс капітанів і домашнє завдання. З великим задоволенням глядачі слідкували за веселими подіями, що відбулися на сцені, вони заворожували та приводили в захват не залишивши ні одного гостя байдужим. Обидві команди однаково залучали глядача – і романтична Снігуронька зі своїми добрими помічниками, і розвесела Ягуся зі своєю веселою командою. При виступі Снігуроньки глядачі розчулювалися від ніжності, а при виступі Ягусі сльози від бурхливого сміху. Це дуже приваблива реакція глядачів. Наприкінці конкурсів між командами перемогла дружба. У святковій ювілейній програмі прийняли участь усі викладачі школи, було новорічне дійство з цікавими номерами та яскравими костюмами. Довго лунали овації, подаровано багато теплих і щирих слів визнання, а на знак вдячності було море чудових квітів. Щире визнання та вдячність кожному. Свято вдалося.

 

Директор Червонодонецької музичної школи,
Ольга Іванівна Гончар