Post navigation

«МУЗИ І ДІТИ». Дергачівська РДА.

  Відкритий фестиваль – конкурс дитячої та юнацької творчості «МУЗИ І ДІТИ» започаткований відділом культури і туризму  Дергачівської райдержадміністрації та районним Будинком культури у 1996 році. Вже 19 років  фестиваль-конкурс проходить за підтримки Дергачівської районної державної адміністрації та районної ради.  Проводиться  він з метою виявлення нових талановитих виконавців, підвищення художньої майстерності виконавців, залучення до вокального, хореографічного,  естрадного мистецтва обдарованих дітей та молоді,  сприяння їх подальшому професійному самовизначенню.

 

   Відкритий  фестиваль – конкурс дитячої та юнацької творчості «Музи і діти»,    щорічно,  збирає дітей та підлітків віком від 4 до 18 років. Виконавці змагаються в двох номінаціях: вокал (соло, дует, тріо, ансамблі), хореографія (бальний, народний, естрадний танок). Рівень підготовки фестивалю – конкурсу, як і рівень підготовки майстерності учасників – зростає з кожним роком і становиться все більш популярним.

 

За участь у фіналі змагались більше тисячі дітей, перемога  конкурсантам давалась нелегко,  але до фіналу дійшли найкращі.

 

   15 березня у м. Дергачі відбувся фінал XIX відкритого районного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Музи і діти». До фіналу пройшло 319 учасників різного віку, що склало 56 номерів у номінаціях вокал і хореографія. Цього року у фестивалі-конкурсі взяли участь конкурсанти з різних куточків Харківської області: Нововодолазького, Балакліївського, Ізюмського, Харківського, Богодухівського, Дергачівського та  м. Харків.

 

   По завершенні конкурсної програми усі фіналісти отримали дипломи. За умовами конкурсу місця поділялися за сумою набраних балів: І місце – 95-100 балів; ІІ місце – 88-94 бали; ІІІ місце – 80-84 бали.

 

   Усі хто пройшов до фіналу вже є переможцями. Бо сама велика перемога, то перемога над собою. І хто знає, може саме серед фіналістів та переможців XIX фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Музи і діти» є майбутня зірка української естради.