Post navigation

Вручення щорічних стипендій «Надія Слобожанщини».

1 червня 2015

До Міжнародного дня захисту дітей юних слобожан відзначили щорічними стипендіями «Надія Слобожанщини»

 

IMG_7975   1 червня до Міжнародного дня захисту дітей в Харківському обласному театрі для дітей та юнацтва відбулося вручення щорічних стипендій Харківської обласної державної адміністрації учням шкіл естетичного виховання «Надія Слобожанщини».

 

   Стипендіати «Надії Слобожанщини» 2015 року – це 30 учнів шкіл естетичного виховання у віці від 7 до 17 років міст Харкова, Куп’янська, Чугуєва, Люботина, Лозової, Богодухіва та Харківського району, які стали переможцями Міжнародних, Всеукраїнських, обласних конкурсів, оглядів, фестивалів.

   Директор департаменту культури і туризму Харківської облдержадміністрації Олег Яцина від імені голови обласної державної адміністрації Ігора Райніна привітав юних стипендіатів і глядачів театру зі святом. Він зазначив, що Міжнародний день захисту дітей є приводом нагадати дорослим, що діти – майбутнє нашої країни, і найголовнішою даниною дорослих є турбота про права дитини на життя, на освіту та відпочинок.

  Добрими подарунками стипендіатам стали вистава трупи театру «Синдбад Мореход и Медный город» та солодощі від Харківської бісквітної фабрики.