Post navigation

Стартував “Вересневий тиждень – 2015”

7 вересня 2015

bell

   У відповідності до плану роботи Центру розпочався традиційний інструктивно-методичний семінар “Вересневий тиждень — 2015” для педпрацівників шкіл естетичного виховання за всіма спеціальностями. 

 

  “Актуальність академічної освіти, як основи  збереження і розвитку культурної традиції і національної спадщини” саме під такою назвою з 7 по 11 вересня Обласний навчально-методичний центр підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів вже вп’яте проводить  Вересневий методичний тиждень.

 

   Учасники заходу, завідуючи відділами та провідні викладачі шкіл естетичного виховання м.Харкова і Харківської області за всіма спеціальностями, презентують колегам власні методичні доробки у рамках означеної теми.

 

   На підвищення ефективності навчального процесу, на створення  навчально-методичних матеріалів, орієнтованих на досягнення якісно нових освітніх та виховних  результатів, що забезпечать системне впровадження нових форм і методів  роботи, на розкриття основної методичної теми року “Академізм як школа — звернення до стійких, усталених норм та канонів” і спрямовано проведення цьогорічного Вересневого тижня.