Post navigation

Майстер – клас з академічного рисунку

30 вересня 2015 року

IMG_9063   30 вересня 2015 року на базі Харківського художнього училища (ХХУ) в межах проведення курсів підвищення кваліфікації викладачів образотворчого мистецтва шкіл естетичного виховання відбувся майстер клас з академічного рисунку. У заході взяли участь понад 50 фахівців міста і області з 15 дитячих навчальних закладів. 

 

   Майстер-клас за темою «Академічний рисунок» провели провідні викладачі ХХУ – викладач-методист Кузніченко Тимур Сергійович та голова предметно-циклової комісії «Живопису та композиції» ХХУ Жугар Вікторія Павлівна.

 

   Захід відбувся на високому професійному рівні, за формою проведення мав теоретичну та практичну частини. Викладачі шкіл естетичного виховання мали можливість отримати інформацію стосовно рівня підготовки з академічного рисунку абітурієнтів ХХУ від найдосвідченішого фахівця закладу, викладача-методиста – Кузніченка Тимура Сергійовича, спостерігати за виконанням рисунку як Майстром – Жугар Вікторією Павлівною, так і студентами ХХУ.

 

   В процесі практичної частини майстер-класу – виконання рисунку викладачами шкіл естетичного виховання, кожен з учасників отримав професійні поради, жодне з питань не залишилося без відповіді. Учасники майстер-класу почули багато методичних рекомендацій.