Post navigation

Проект “Діти – дітям” у Харківському художньому музеї

PC162176  16.12.2015 у Харківському художньому музеї у рамках проекту “Діти – дітям” відбувся концерт за участю юних виконавців та колективів, учнів ХСШ №133 “Ліцей мистецтв”: Зацепіліної Єлизавети, Долгополової Ольги, Чекаревої Софії, Побідаш Олесі, Кітаєвої Ангеліни, Курганської Аліси, Тер-Карапетянц Анни, Єгожинського Воіслава, яких підготували викладачі: Афіногенова І.О., Биховська Є.Р., Гараніч К.Л., Рябова Л.Є. та концертмейстер Бац Т.М.

 

  Куратор проекту,  завідувач відділу наукової пропаганди Харківського художнього музею Ірина Сідєльова, відкрила концерт та щиро привітала всіх присутніх з початком зимових свят.

 

  Слухачі, учні 8-го класу Комунального закладу “Харківський санаторний навчально-виховний комплекс №13” Харківської обласної ради та класні керівники, після закінчення концерту, висловили вдячність за перші вітання зі святами та за атмосферу заходу, яка додала всім морального та духовного піднесення.

 

   Провела концерт Гончарова О.М., викладач ХСШ №133 “Ліцей мистецтв”, методист ОНМЦПК, голова представництва МА(О)ДДЕВ на Харківщині, організатор проекту.

 

  Інтерес, настрій, чудове сприйняття дітей, як слухачів, так і виконавців, підтвердили необхідність проведення таких заходів.

 

 

PC172202   17.12.2015 у Харківському художньому музеї у рамках проекту “Діти – дітям” відбувся другий концерт за участю юних виконавців та колективів, учнів ХСШ №133 “Ліцей мистецтв”: Гриненко Ярослава (викладач Цибух А.І.); Добровольської Ольги, Конарєва Івана, Суркова Олександра (викладач Гончарова О.М.); вокального ансамблю «Бон Віраж» та хорового ансамблю (керівник Лагутіна Н.Г.), концертмейстерів Попової О.М. та Цибух А.І.

 

  Слухачами концерту були учні Харківської школи – інтернат №55 для дітей з інтелектуальною недостатністю зі своїми вихователями та класними керівниками. Для них це був музичний подарунок до Дня Миколая. Діти уважно слухали та аплодували юним виконавцям.

 

  Провела концерт Гончарова О.М., викладач ХСШ №133 “Ліцей мистецтв”, методист ОНМЦПК, голова представництва МА(О)ДДЕВ на Харківщині, організатор проекту.