Post navigation

Семінар керівників

18 січня 2016

Семінар з підвищення кваліфікації керівників шкіл естетичного виховання

 

baooks and hat   Новий 2016 рік в Обласному методичному центрі розпочався з короткотермінового семінару з підвищення кваліфікації керівників шкіл естетичного виховання: директорів, заступників директорів дитячих шкіл мистецтв, музичних та художніх шкіл м. Харкова і Харківської області, що проходитиме у період 18-29 січня у приміщенні Центру.  

 

   Необхідність проведення цього навчального заходу викликана вимогами часу: внесенням змін до чинного законодавства України у галузі мистецької освіти, проведенням процедури чергової Державної атестації початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Харківської області, а також унікальною можливістю отримання керівним складом шкіл нових знань з питань сучасного менеджменту.

 

   У межах семінару слухачі матимуть змогу ознайомитись з особливостями регулювання трудових відносин, знайти відповіді на актуальні питання організації роботи з охорони праці, психології взаємовідносин в творчих колективах. Власним досвідом роботи з формування кошторисів установ, розрахунку фондів оплати праці поділяться працівники Централізованих бухгалтерій. До уваги керівників шкіл естетичного виховання будуть запропоновані заняття з інноваційного менеджменту та ділової української мови. Не залишаться без розгляду проблеми, що виникають в організації навчально-виховного процесу шкіл естетичного виховання. Особлива увага у роботі семінару буде зосереджена на організації методичної роботи у закладах початкової мистецької освіти.

 

   Спеціальним гостем семінару буде Тетяна Миколаївна Колос,  заступник директора Департаменту мистецтв та навчальних закладів – начальника відділу навчальних закладів та науки Міністерства культури України, яка розповість про вдосконалення системи культурно-мистецької освіти, що визначається як ключовий елемент культурної політики держави та основа культурного формування і творчої реалізації людини впродовж життя.