Post navigation

ЗИМОВА КАЗКА

25 січня 2016

 

DSC09590   У Чугуївській дитячій художній школі ім. І.Ю. Рєпіна до зимових свят, що так люблять учні, батьки, викладачі та мешканці міста, вже 3-й рік поспіль проходить виставка-конкурс «Зимова казка». Ініціатором та спонсором цього конкурсу є директор школи, член Національної спілки художників України Непомнящий Володимир Іванович. З цього року це свято дитячої творчості стало вже міським конкурсом-виставкою під патронатом міського голови м.Чугуєва Мінаєвої Г.М.

 

   На виставку представлено 125 робіт учнів, які прикрашають виставкову залу школи та традиційно 2-й поверх міськвиконкому, та створюють атмосферу святкового настрою та зимової казки.

 

   Роботи учнів виконані у багатьох техніках декоративно-ужиткового мистецтва , живопису та графіки, на високому рівні та не залишають байдужими жодного глядача.

 

   За підсумками цього конкурсу 19 січня відбулася церемонія нагородження лауреатів та дипломантів, які отримали грамоти, дипломи та подарунки. За дорученням міського голови з побажаннями успіху, здоров’я та подальших творчих здобутків на благо рідного міста, батьківщини І.Ю. Рєпіна, виступила начальник відділу культури і туризму Чугуївської міської ради Маршала А.Ю. та нагородила 20 лауреатів конкурсу ексклюзивними грамотами від міського голови та подарунками. На кожній з грамот надрукована робота кожного переможця, яка залишиться на згадку на довгі роки. Лауреатами конкурсу стали: учні 2-го класу Баско Сабріна, Борисенко Анастасія, Обухова Лілія, Резченко Аріна викладача Непомнящої О.В., учні 3-го класу Фролова Олександра, Шевченко Ірина, Дерев’янкіна Євгенія, Жувака Юлія викладача Непомнящого В.І., учні 1 го класу Харківська Владислава, Блудова Анастасія, Іщак Анастасія, Поздняков Кирило викладача Лещенко О.І., учні 4-го класу Шульга Дмитро, Зарицька Анастасія, Набієва Катерина, Назаров Кирило викладача Качиної В.В., учні 1-го класу Цикарішвілі Філіпп, Бєдухова Вілєна, Гриб Анастасія, Тягун Павло викладача Гончарук І.А.

 

   20 дипломантів конкурсу нагородив дипломами та подарунками директор школи, член НСХ України Непомнящий В.І., також дипломом за колективну роботу «Новорічна ялинка» були нагороджені учні 3-х класів, які прийняли участь у створенні композиційного рішення з багатьох сніжинок в ажурній техніці. Від приватного підприємця Моісєєвої Н.А. було презентовано мольберт для виконання робіт великих розмірів та творчого росту учнів школи.

 

   Вітаємо усіх з зимовими святами та бажаємо миру, здоров’я, добра та подальших творчих успіхів на благо України.

 

Автори матеріалів викладачі школи Ірина Гончарук, Ігор Алтухов.