Post navigation

Перемога ансамблю «Весняночка» у конкурсі-фестивалі

05 вересня 2016

 

IMG_1438_1  З 14 липня по 3 серпня 2016 року Зразковий ансамбль народних інструментів «Весняночка» Комсомольської дитячої музичної школи (керівник старший викладач Т.О. Шабанова) перебував у Українському дитячому центрі «Молода гвардія» (м. Одеса) і був активним учасником X Міжнародного конкурсу-фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!». Право на участь ансамбль виборов, пройшовши відбірковий тур. Більш як 700 обдарованих дітей приїхали позмагатись на терені мистецтва у номінаціях: хореографія, вокал, гра на музичних інструментах, прикладне мистецтво майже з усіх областей України.

 

IMG_1442  До складу журі входили такі визначні діячі: Народні артисти України Анжеліна Швачка і Олег Марцинківський (голова журі), Заслужені артистки України Ірина Семененко і Алла Рубіна, режисер українського радіо Вадим Колосок та інші. А керувала роботою конкурсу-фестивалю виконавчий директор, президент культурно-освітньої асоціації України Любов Горват. На святі відкриття фестивалю були зачитані привітання від Міністерств освіти і науки, культури і туризму, соціальної політики. А на гала-концерті виступали Народні артисти Оксана Білозір,  Микола Свидюк, Олег Марцинківський, Заслужені артисти Ірина Семененко, Анатолій Говорадло, соліст одеської опери Василь Добровольський. Оксана Білозір зачитала поздоровлення президента України Петра Порошенка учасникам фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!» та з нагоди 60-річчя УДЦ «Молода гвардія». Потужна творча команда оргкомітету і членів журі готували це яскраве свято. Концерт відбувся як грандіозне дійство! Діти і керівники і досі під впливом цих вражень! Гала-концерт (за участю анс. «Весняночка») транслювався у прямому ефірі під назвою «Я живу в Україні».

 

   Ансамбль «Весняночка» отримав звання лауреата ІІ премії, Анна Коробка, цимбалістка  – лауреат І премії. Керівник Зразкового анс. н.і. «Весняночка» Т.О. Шабанова отримала Подяку оргкомітету конкурсу-фестивалю.

 

  Програма відпочинку дітей теж була цікавою. Окрім купання у морі і засмагання на чудовому піщаному пляжі були дискотеки, морська прогулянка на катері, відвідування відомого на весь світ Одеського театру опери та балету, екскурсія містом. Запам’ятається дітям романтична ніч у наметовому містечку з піснями під гітару біля багаття.

 

  Оздоровлені, щасливі від виконаної праці і гарного відпочинку починаємо новий навчальний рік.

 

За матеріалами директора КДМШ Л.В.Шабаршиної