Post navigation

ДРУГИЙ ДЕНЬ ВЕРЕСНЕВОГО ТИЖНЯ

06 вересня 2016 року

 

IMG_9977  У приміщенні Харківської дитячої музичної школи № 15 ім. В. Моцарта зібралися провідні викладачі з музично-теоретичних дисциплін.

 

 Учасники семінару обговорили підсумки роботи методичного об’єднання за 2015-2016 навчальний рік, ознайомились з анонсом музичних подій у Харкові, ювілейними та пам’ятними датами, що пов’язані з творчістю видатних композиторів.

 

   Під час проведення семінару з цікавим досвідом навчально-методичної роботи викладачів сольфеджіо і музичної літератури познайомили зав. відділом Харківської ДМШ №9 ім.В Сокальського Трипольська Г.А. та зав. відділом Харківської ДМШ № 13 ім. М.Коляди Конєва Л.Ю.

 

  У рамках семінару відбулася презентація кращих робіт — переможців обласного конкурсу   з розробки навчально-методичних матеріалів, програм для мистецької освіти сфери культури Харківської області.

 

IMG_9960  У приміщенні обласного центру викладачі театральних дисциплін області мали можливість познайомитися з роботою театрального класу Куп’янської дитячої музичної школи № 3. Ляшенко Ірина Миколаївна, директор школи, ознайомила присутніх з особливостями роботи  школи, розповіла про творчий колектив, основні заходи та результати учнів школи. Провідний викладач театральних дисциплін Давиденко Олена Іванівна акцентувала увагу присутніх на роботі театрального класу, особливу зацікавленість викладачів викликали авторські методики викладання  театральних дисциплін. Презентація супроводжувалася ілюстративними та відеоматеріалами.

 

  Викладачі мали можливість обмінятися цікавою професійною інформацією зі своїми  колегами, ознайомитися з основними навчально-методичними заходами на новий 2016-2017 навчальний рік.