Post navigation

ТРЕТІЙ ДЕНЬ ВЕРЕСНЕВОГО ТИЖНЯ

07 вересня 2016

 

img_0589  Викладачі методичних об’єднань вокального і вокально-хорового мистецтва зустрічались у стінах Харківської дитячої школи мистецтв №4 ім. М.Леонтовича. Викладачам було  презентовано весь спектр роботи методоб’єднання у 2015-2016 навчальному році і окреслено основні завдання на 2016-2017 навчальний рік.

 

  У рамках семінару викладачів хорового співу пройшов ярмарок педагогічних новацій та нагородження переможців за підсумками проведеного конкурсу з розробки навчально-методичних матеріалів, програм для мистецької освіти сфери культури Харківської області.

 

  Власні роботи презентували переможці конкурсу Герман О.В. (Лозівська ДШМ №1), Шерстюк Т.А. (Балаклійська ДМШ), Портной В.А. (Харківська дитяча хорова школа).

 

  Досвідом з організації навчально-методичної роботи класу співу поділилися з колегами викладачі Бабаївської дитячої музичної школи Трубчанинова І.В., (академічний спів) та Харківської ШСТСН Кирилова М.В. (академічний та естрадний спів). Виступи учнів, які стали переможцями обласного конкурсу юних вокалістів «Дзвінки голоси» не залишили байдужими жодного присутнього.

 

  Методичне засідання викладачів духових і ударних інструментів проходило у приміщенні Харківської дитячої музичної школи №1 ім. Л.Бетховена.

 

 Під час проведення засідання, досвідом з навчально-методичної роботи поділилась Головко А.С., зав. відділом Харківської дитячої музичної школи № 14.

 

  Вона приділила увагу особливостям організації навчального процесу, методичній роботі відділу, розповіла про досягнення та  поділилася власним досвідом роботи з учнями. Учні школи яскраво проілюстрували її виступ.

 

  Учасники семінару також отримали інформацію про нові методичні надходження до методичного центру, про концерти четвертого сезону Дитячої філармонії, про план на новий навчальний рік.

 

 Головне прагнення нарад, що відбулася — це стимул до натхненної творчої роботи у новому навчальному році.