Post navigation

П’ЯТИЙ, ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ДЕНЬ МЕТОДИЧНОГО ТИЖНЯ

09 вересня 2016

 

img_1086  Сьогодні на базі Харківської спеціалізованої музично-театральної бібліотеки зібралися викладачі класу хореографії. Місто проведення було обрано зовсім не випадково – в цьому році вперше серед учнів шкіл естетичного виховання буде проводитися олімпіада з історії хореографії. 

 

  Перша лекція з циклу запланованих зустрічей з викладачами була присвячена видатному світовому імпресаріо,організатору балетних сезонів у Парижі — С.П. Дягілєву.

 

  Цікава, багатогранна лекція була підготовлена головним бібілотекарем-методистом  Востріковой М.С.

 

  По закінченні лекції завідувачка довідково-бібліографічним відділом Бахмет Т.Б. провела коротке тестування з отриманого матеріалу і ознайомила присутніх з літературою, що буде їм у нагоді при підготовці учнів до олімпіади.

 

  Проведення Вересневого тижня 2016 року було направлено на підвищення ефективності навчального процесу, на створення навчально-методичних матеріалів, орієнтованих на досягнення якісно нових освітніх та виховних результатів, що забезпечать системне впровадження нових форм і методів роботи у навчально-виховний процес шкіл естетичного виховання Харківської області та міста Харкова.