Post navigation

Семінар за темою: «Харківська танцювальна школа»

21 вересня 2016

 

img_3123   21 вересня на базі міської спеціалізованої музично-театральної бібліотеки ім. К.С. Станіславського відбулось семінарське заняття для викладачів хореографічного мистецтва та історії хореографії шкіл естетичного виховання міста Харкова і Харківської області за темою «Харківська танцювальна школа»

 

  Автор семінару-лекції – провідний фахівець бібліотеки, завідувачка довідково – бібліографічного відділу, Бахмет Тетяна Борисівна, зробила  цікавий екскурс у минуле Харкова мистецького, розкриваючи тему історії виникнення та розвитку народного, класичного, сучасного танцю з середини ХVІІІ сторіччя до сьогодення. Кожен з учасників семінару відкрив для себе щось нове, а для декого ця інформація була несподіваною. Слухачі семінару висловили думку, що такі заняття є гарним підґрунтям для отримання базових тематичних знань та стимулом для подальшої самоосвіти.

 

  Наступний семінар відбудеться 05 жовтня за темою: «Він та вона: Валентин Сєров та Іда Рубінштейн». Запрошуємо взяти участь усіх учасників семінару та зацікавлених викладачів мистецьких шкіл.