Post navigation

Заняття з підвищення професійної майстерності

06 жовтня 2016

 

ucheba  Художні керівники сільських будинків культури Харківської області відвідали навчальні заняття з підвищення професійної майстерності за темою: «Традиції та інновації в організації культурно-дозвіллєвої діяльності сучасного закладу культури». Навчання було організовано Обласним навчально-методичним центром підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів при підтримці Обласного управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

 

  Організатори занять мали на меті оновити теоретичні та практичні знання працівників культурно-досугових закладів, надати практичну допомогу у вирішенні професійно-творчих питань, ознайомити творчих працівників з кращим досвідом роботи. Заняття проводили висококваліфіковані фахівці Харківської державної академії культури, Харківського вищого коледжу мистецтв, провідні фахівці Харківської міської спеціалізованої музично-театральної бібліотеки ім.. К.С. Станіславського. Працівники клубних закладів прослухали лекції з нормативно-правових питань, трудових відносин, актуальних проблем з соціокультурної діяльності, психології, організації та проведенні культурно-досугових заходів та багато інших питань.

 

  Головний режисер Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва Савенко Олександр Вікторович проаналізував стан і тенденції розвитку аматорських творчих колективів Харківської області.

 

  Працівники творчого спрямування мали нагоду обмінятися досвідом роботи з колегами та отримати відповіді на професійні, фахові питання. Художні керівники отримали методичні, сценарно-репертуарні матеріали, тощо.