Post navigation

Концерт “УКРАЇНА МУЗИЧНА”

24 жовтня 2016

Відкриття  V сезону
ДИТЯЧОЇ ФІЛАРМОНІЇ
у 2016-2017 навчальному році

 

img_4790  23 жовтня 2016 року о 14-00 у Великій залі Харківського національного університету мистецтв ім. І.П.Котляревського відбувся концерт “УКРАЇНА МУЗИЧНА” що став справжнім святом для учнів та викладачів шкіл естетичного виховання Харківської області та м. Харкова!

 

  Різноманітний репертуар з творів українських і зарубіжних композиторів для слухачів підготували учні ДМШ №5 ім. Римського-Корсакова, ДМШ №6 ім. М.В.Лисенка, Харківської школи мистецтв для підлітків та дорослих  та Чугуївської ДМШ. Сольне вокальне мистецтво подарували учениці Халіна Олена (ДМШ №6 ім. М.В.Лисенка), Сладких Дарина (Чугуївська ДМШ) та Ломтєва Ксенія (ХШМ для підлітків та дорослих). Віртуозно виконали музичні твори учні ДМШ №5 ім. Римського-Корсакова  Влад Карабський (акордеон) та Михайло Алейніков (баян). Виступи Захарової Софії (фортепіано) та Інструментального квартету (ДМШ №6 ім. М.В.Лисенка) вразили проникливістю та виконавською майстерністю. Родзинкою концерту стали яскраві виступи ансамблів Чугуївської ДМШ.

 

  Ведучі концерту Марія Кочолодзян та Юрій Сухленко протягом концерту повідомляли про  цікаві факти з історії музичного мистецтва. Слухачі концерту — учні і викладачі шкіл естетичного виховання м. Харкова тепло приймали юних музикантів.

 

  Чекаємо всіх шанувальників дитячої творчості 23 грудня 2016 року у Великій залі Харківського національного університету мистецтв ім. І.П.Котляревського на другому концерті циклу “Дитяча філармонія” – “Ставимо оперу”, в якому юні дарування перетворяться у персонажів відомих опер.