Post navigation

Бандура. Нова програма для шкіл естетичного виховання.

03 листопада 2016

 

pb022809-1  02.11.2016 року пройшов семінар викладачів класу бандури шкіл естетичного виховання Харківської області та міста Харкова «Нові програми для бандури та їх особливості».

 

  Семінар провели: Мандзюк Любов Сергіївна, доцент Харківського національного університету мистецтв ім.І.П.Котляревського, Коновалова Алла Іванівна, викладач Харківської дитячої музичної школи №13 ім.М.Коляди та Ляшенко Марина Анатоліївна, викладач Харківської дитячої школи мистецтв №5 ім.І.О.Дунаєвського.

 

  Запропонована програма «Музичний інструмент бандура» для початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання), складена Мандзюк Л.С., Коноваловою А.І та Ляшенко М.А., отримала Диплом «Кращої програми» Обласного конкурсу з розробки навчально-методичних матеріалів, програм для початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання).

 

  На семінарському занятті було обговорено особливості представленої програми у порівнянні з програмою, рекомендованою Державним методичним центром навчальних закладів мистецтв і культури України.

 

  Автори доповіли та прокоментували про складову та особливості утвореної ними програми.

 

  Слухачі мали можливість жваво обговорювати та ставити питання авторам стосовно використання програми у роботі.

 

  Запропонована програма отримала схвальні відгуки викладачів, що надає можливість викладачами Харківської області та міста можливість вибору тієї чи іншої програми у повсякденній роботі з учнями.