Post navigation

Посвячення в юні музиканти

01 грудня 2016 року

 

20161116_1    Люботинська дитяча музична школа має свої багаторічні традиції, свій календар подій, які міцно увійшли у широку практику діяльності, та стали яскравими сторінками шкільного життя.  

 

  Один з найпопулярніших заходів – посвячення першокласників в юні музиканти, який щорічно проводиться у листопаді. До цього часу учні вже встигають познайомитись із музикою та підготуватись до свого першого в житті виступу на сцені музичної школи.

 

  Отже, 16 листопада 28 дотепних, розумних, веселих першокласників посвячували в юні музиканти.

 

  В гості до школи завітали Білосніжка та її друзі – семеро гномів – ноток. Першокласники із захопленням виконували завдання від казкових героїв, в яких на деякий час перетворились учні класу «Основи акторської майстерності».

 

  Під час свята виступили і самі першокласники. Дітки демонстрували батькам та гостям свята свої перші набуті знання у музиці. У залі був  повний аншлаг, панувала тепла, радісна, дружня атмосфера. У кінці заходу  Білосніжка та гноми вручили дітям «Свідоцтва першокласників» та солодкі подаруночки.

 

  Попереду у юних музикантів довгі і зовсім нелегкі кроки до пізнання Світу Музики, та добрими й надійними супутниками дітям стануть викладачі і батьки. Хочеться побажати учням молодших класів любити музику й розуміти її зміст. Нехай завжди лунає навколо радісний дитячий сміх, звучить чарівна музика та зростають юні таланти нашого міста!

За матеріалами директора Люботинської дитячої музичної школи
Юлія Еткало