Post navigation

Концерт за участю учнів ХСШ №133 “Ліцей мистецтв”

18 грудня 2016

Арт-проект “Діти – дітям ”

 

  15.12.2016 у Харківському художньому музеї у рамках проекту “Діти – дітям” відбувся концерт за участю юних виконавців, учнів ХСШ №133 “Ліцей мистецтв”: Зацепіліної Єлизавети, Чекаревої Софії, Чекавої Дар’ї, Козачка Віктора, Курила Сергія, Брайловської Олени, Вирової Олександри, яких підготували викладачі: Афіногенова І.О., Мірошниченко Г.О., Попова Н.В., Рябова Л.Є.

 

  Куратор проекту, завідувач відділу наукової пропаганди Харківського художнього музею Ірина Сідєльова провела концерт. Вона щиро привітала всіх присутніх з початком зимових свят.

 

  Слухачі, учні 10-го класу Комунального закладу “Харківський санаторний навчально-виховний комплекс №13” Харківської обласної ради та класні керівники, після закінчення концерту, висловили вдячність за перші вітання зі святами та за атмосферу заходу, яка додала всім морального та духовного піднесення.

 

  Організатор концерту Гончарова О.М., викладач ХСШ №133 “Ліцей мистецтв”, методист ОНМЦПК.

 

  Загальна атмосфера концерту сприяла чудовому настрою, як слухачів, так і виконавців, що підтвердило необхідність проведення таких заходів.

 

  Організатори проекту “Діти – дітям ” запрошують в період зимових свят всіх не байдужих підтримати проект, взяти в ньому участь та провести творчі заходи для дітей та малечі.