Post navigation

Виставки у Чугуївській ДХШ ім. І.Ю. Рєпіна

27 грудня 2016

 

  Святкові виставки, присвячені Новому Року та Різдву Христову, завершують минулий рік учні та викладачі Чугуївської дитячої художньої школи ім. І.Ю. Рєпіна.

  В Чугуївському міськвиконкомі урочисто відкрилась Різдвяна виставка кращих учнів «художки». 16 лауреатів різноманітних престижних виставок, їх вчителів-наставників та творчого об’єднання чугуївських художників і майстрів. В актовому залі міськвиконкому відбулось урочисте нагородження наших лауреатів новорічними подарунками та подяками від міського голови Мінаєвої Г.М., а кращі з кращих, багаторазові лауреати міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів Шевченко Ірина, Назаров Кирило, Тягун Анна дарували новорічні сувеніри, зроблені своїми руками, Галині Миколаївні за підтримку юних талантів з найкращими побажаннями в Новому році.

 

  Художню виставку, біля 40 малюнків та святкових листівок, до Нового року та Різдва талановиті учні «художки» передали волонтерам, які вирушали до зони військових дій, зі словами подяки за захист нашої батьківщини, з побажаннями мира, швидкого повернення додому до своїх сімей та щасливого Різдва та Нового року.

 

 А у виставковій залі школи відкрилась чудова виставка «Зимова казка» учнів 1-5 класів художньої школи, на якій представлено біля 90 картин юних художників, виконаних в різноманітних техніках живопису і графіки, а також більш ніж 30 виробів ручної роботи, присвяченим улюбленим зимовим святам. Виставка стала першим етапом міжміського конкурсу «Зимова казка», в якому приймають участь діти художніх шкіл Харківської області.

 

  Кращі учні школи, лауреати та дипломанти конкурсів минулого року були нагороджені грамотами і дипломами.

 

Директор ЧДХШ ім. І.Ю. Рєпіна,
член Національної спілки художників України,
лауреат міжнародних виставок і пленерів
В.І. Непомнящий