Post navigation

Проект “Діти – дітям” у Чугуївській ДМШ

27 грудня 2016

 

  Вже декілька років поспіль серед учнів Чугуївської музичної школи стали популярними новорічне театралізоване сценічне дійство. Не виключенням став і цей рік. Учні заздалегідь готувались до цього заходу. І ось цей день прийшов. В яскравих костюмах, з новорічним настроєм розпочалась казка «Дванадцять місяців». Активну участь в дійстві прийняли учні всіх відділів. Юних артистів зустрічали і проводжали гучними оплесками.

 

  Новорічні заходи пройшли в рамках проекту «Діти-дітям» започаткованого Харківським обласним навчально-методичним центром підвищення кваліфікації культосвітніх закладів. Всі присутні залишилися з приємними новорічними враженнями.

 

 


 

  Традиційно, наприкінці грудня, творчі колективи Чугуївської дитячої музичної школи подарували мешканцям міста святковий  новорічний концерт «Зимова фантазія».

 

 


 

  Дитинство нерозривно пов’язане з казкою, яка вчить дітей найважливішим людським якостям – чесності, справедливості, доброті.

 

  Дитячий музичний театр «Калейдоскоп» Чугуївської дитячої музичної школи підготував новорічний подарунок для дітей і їх батьків – музичну казку «Муха-цокотуха».

 

 


 

  Новий Рік — це диво, якого всі ми чекаємо з нетерпінням, особливо, діти.

  Для них свої вогники запалила ялинка на новорічному святі у Чугуївській дитячій музичній школі. Разом з казковими персонажами новорічного ранку: Дідом Морозом, Снігуронькою та Бабою Ягою, діти занурились у світ казки, наповнений чарівництвом, новорічними конкурсами, веселими іграми, танцями та хороводами.

 

 

За матеріалами Чугуївської музичної школи