Post navigation

Веселе Новоріччя в Балаклійській ДМШ

30 грудня 2016

 

  Щоб зайняти зручне місце у великій залі Балаклійської дитячої музичної школи в день святкового новорічного ранку, треба приходити заздалегідь. Адже всі знають, що цього дня на глядачів чекає багато цікавого: казкові пригоди, новорічні сюрпризи, а для дітлахів – нагода показати всім свої досягнення в мистецтві і, звичайно ж, незабутня зустріч з Дідом Морозом і Снігуронькою та подарунки. Тому не лише учні, вчителі, батьки, а й численні гості –  шанувальники дитячої творчості з нетерпінням чекають на театралізоване свято, яке ось уже понад тридцять років організовує та проводить разом зі своїми учнями викладач Т. А. Шерстюк.

 

  Щоб потрапити на святкову сцену, всі діти мають успішно здати контрольні заходи і підготувати цікаві музичні твори. Отож малюки дуже стараються, бо взяти участь у новорічному концерті – мрія кожного.

 

  Ось і цього року свято видалось напрочуд цікавим. У залі був, як завжди, аншлаг! У гості до малят завітали герої улюбленої казки Л. Керролла „Аліса в країні чудес”, за мотивами якої й була створена новорічна вистава. Аліса, Кролик,  Чеширський кіт, Капелюшник та Біла королева допомогли Дідові Морозу та Снігуроньці вибратися з полону Червоної королеви. Дітлахи, які затамувавши подих слідкували за дійством, потім з великим натхненням грали та співали на сцені, відгадували загадки, кружляли в танку з Дідом Морозом та Снігуронькою і отримували подарунки. Всім додали гумору та веселощів учасниці незвичайного шоу „Міс Бабця Йожка”.

 

  За традицією, на святі були оголошені імена переможців конкурсів та фестивалів, що відбулися в першому семестрі, а Дід Мороз урочисто вручив дипломи та подарунки лауреатам та дипломантам ХІІ Відкритого фестивалю світової музики ім. М. Д. Леонтовича.

 

  Цього дня в залі не було байдужих. Усі бажали одне одному здоров’я, щастя й добра в Новому році. А дітям Дід Мороз побажав великої творчої наснаги, успіхів та нових здобутків.