Post navigation

Виставка кераміки та художніх робіт учнів та викладачів

15 грудня 2017

 

   12 січня 2017 року у приміщенні Обласної художньої галереї «Мистецтво Слобожанщини» у межах проекту Центру «Різдвяний подарунок Слобожанщині» відбулось відкриття виставки кераміки та художніх робіт учнів та викладачів Будянської дитячої школи народного мистецтва.

 

  На виставці представлені предмети керамічного мистецтва та декоративний автентичний Будянський розпис на папері. У 2017 році навчальний заклад відмічає свій перший ювілей – 25 річчя з дня заснування. Творчі досягнення викладачів школи добре відомі як на теренах Слобожанщини, так і поза її межами. Кращі роботи учнів закладу багаторазово ставали переможцями творчих конкурсів України і світу, експонувалися серед кращих робіт фестивалів та виставок Польщі, Болгарії, Росії, Білорусії, Чехії та інших країн.

 

  У межах виставки відбудеться:

 

19 січня о 15:00 майстер-шоу Будянського розпису від викладачів школи;
26 січня о 15:00 творча зустріч з авторами художніх робіт – експонатів виставки.

 

  Зарошуємо усіх бажаючих відвідати виставку – презентацію творчого самобутнього закладу до 28 січня 2017 року за адресою: м.Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під’їзд, 1-й поверх. Час роботи: вт-сб, 11:00 – 19:00, без перерви.