Post navigation

«Юний музикант – 2017»

03 квітня 2017

 

   «В кожній людині є сонце.
Тільки дайте йому світити.»
Сократ

  Днями у дитячій школі мистецтв смт Нова Водолага відбувся фестиваль-конкурс «Юний музикант – 2017». Метою заходу було виявлення обдарованих учнів, надання досвіду сценічного виступу, сприяння естетичному вихованню, розвитку талантів та творчої особистості зростаючого покоління, активізації творчої діяльності викладачів.

 

  Журі під головуванням начальника відділу культури і туризму Нововодолазької РДА О.В.Волотка у складі директора школи А.Ю. Абрамович, заступника директора з навчально-методичної роботи Н.Ю. Євтушенко, завідуючої музичним відділенням Т.Ю. Плавун,  провідного викладача  музичного відділення І .А.Скриннікової  оцінювало конкурсантів у наступних номінаціях: фортепіано, гітара, акордеон, скрипка, сольний спів, духові та ударні інструменти.

 

  Фестиваль-конкурс проходив у два дні.  Учасників було розподілено на дві вікові групи: молодша – 2-4 класи та старша – 5-8 класи.

 

  Щасливі, схвильовані, та сповнені надією на перемогу,  юні музиканти виходили на сцену.

 

  І ось хвилююча мить – урочисте нагородження. Голова журі – Оксана Володимирівна Волотка привітала переможців та вручила заслужені нагороди та висловила побажання талановитим дітям у майбутньому піти шляхом творчості, а викладачам – творчого натхнення.