Post navigation

Четвертий день Вересневого тижня

08 вересня 2017

 

   07 вересня 2017 року в приміщенні Харківського музичного училища ім. Б. Лятошинського відбулися засідання методичних об’єднань викладачів фортепіано та викладачів народних інструментів.

 

   У рамках засідань методичних об’єднань Волошко Н.В., методист центру, оголосила підсумки обласного конкурсу з розробки навчально-методичних матеріалів та програм для шкіл естетичного виховання, нагородила переможців конкурсу та розповіла про нові загальні напрямки роботи Центру у навчальному році.

 

  З підсумками та методичним аналізом заходів минулого навчального року перед викладачами методичного об’єднання фортепіано виступили: професор Харківського національного університету мистецтв ім. І.П.Котляревського Горецька Н.В. — конкурс «К.Черні Не тільки етюди» та викладач-методист вищої категорії Харківського музичного училища ім. Б. Лятошинського Новічкова Т.В. — конкурс випускників «Надія».

 

  Чередніченко О.В., завідувач предметно-цикловою комісії “Фортепіано” училища, висвітлила позитивні та негативні тенденції вступної кампанії 2017 року.

 

  Методист-куратор об’єднання Сахарова Н.В. зосередила увагу присутніх на проведенні навчально-методичних заходів наступного 2017-2018 навчального року.

 

  Завершилося засідання методичного об’єднання концертом переможців зазначених обласних конкурсів 2016-2017 навчального року.

 

 Методист-куратор об’єднання викладачів народних інструментів Гончарова О.М. доповіла про підсумки роботи методичного об’єднання за 2016-2017 навчальний рік, презентувала головні напрями плану роботи на 2017-2018 навчальний рік, строки проведення та положення навчально-методичних заходів.

 

  Завідувач предметно-циклової комісії «Народні інструменти» Харківського музичного училища імені Б.М. Лятошинського Панова Л.В. виступила з розгорнутим (по кожному музичному інструменту) та корисним методичним аналізом проведення обласного конкурсу «Надія 2017», подякувала викладачам методичного об’єднання за їх працю та за якісну підготовку абітурієнтів.

 

 На завершення учасникам засідання було представлено стислий відео показ, проведених у минулому році концертів «Звучать народні інструменти», підготовлений методистами Гончаровою О.М. та Синявіною Л.Є.

 

  Всі присутні з великою зацікавленістю та задоволенням сприйняли такий формат показу та аплодували виконавцям.