Post navigation

Cемінар викладачів історії образотворчого мистецтва

25 вересня 2017

 

 

22 вересня в приміщенні Центру відбувся семінар викладачів історії образотворчого мистецтва – «Використання спеціальної термінології у викладанні історії образотворчого мистецтва».

 

 

  Тему семінару запропонували викладачі шкіл, які вже багато років поспіль готують своїх вихованців до участі в Олімпіаді з історії образотворчого мистецтва. Змістовний, цікавий та дуже важливий для учасників семінар підготував та провів викладач-методист, зав. циклової комісії з предметно-орієнтовних дисциплін Харківського художнього училища, член Національної спілки художників України Коваль Олег Володимирович.

 

  Складна за змістом тема була висвітлена глибоко й в той же час цікаво, з яскравими прикладами та поясненнями. Слухачам, для подальшої роботи за темою, були рекомендовані кращі зразки навчальної літератури. Також учасники заходу мали можливість отримати професійну консультацію Олега Володимировича стосовно підготовки учнів до Олімпіади поточного навчального року.

 

  Роботу за зазначеними темами буде продовжено в межах короткотермінового семінару з підвищення кваліфікації, що відбудеться наприкінці жовтня.