Post navigation

Свято МУЗИКИ у Люботинській дитячій музичній школі

04 вересня 2017

 

  Чудова пора – осінь. Червоно-жовтими кольорами прикрашаються дерева. Наче до свята. Ось і жовтень постукав у двері. І дійсно привів із собою свято – День  Музики. Воно кожного року у цю саму пору приходить до нас. І завжди приносить із собою радість, насолоду, втіху. Адже Музика – одне із найдревніших мистецтв. Без музики не уявляє свого життя жодна людина на планеті. Не уявляють його й викладачі та учні Люботинської дитячої музичної школидитячої музичної школи, котрі 02 жовтня провели концерт до Міжнародного дня музики.

 

  Свої таланти та уміння грати на музичних інструментах, брати складні ноти у співі демонстрували юні музиканти. Учні показали майстерність гри на бандурі, баяні, акордеоні, фортепіано, гітарі та солов’їними голосами привітали всіх зі святом. Завершився концерт поздоровленням викладачів школи з іще одним святом – Днем вчителя. Кожен педагог був відзначений грамотами та подяками начальника відділу культури, директора школи, а викладач класу бандури Івахненко В.Я. отримала Почесну грамоту Управління культури та туризму ХОДА.

 

  Тож, вітаємо зі святом своїх колег, учнів та всіх поціновувачів музичного мистецтва. Бажаємо, щоб музика назавжди залишалася супутницею нашого життя. Адже вчені довели, що кожен наш орган відгукується на певну ноту і співзвучний з певним музичним інструментом. Приміром, скрипка лікує нервову систему, віолончель заспокоює серцевий біль, гру саксофона рекомендовано при захворюваннях печінки, а гітару корисно слухати всім після напруженого робочого дня.

 

  Нехай музика продовжує надихати та окриляти нас, додавати життєвих сил та позитивних емоцій, приємних почуттів та чудового настрою!

 

За матеріалами директора Люботинської ДМШ Ю.В.Еткало