Post navigation

Вітаємо учнів Люботинської дитячої музичної школи

 

27 листопада 2017

 

У Полтаві завершився VII Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс «Барви Полтави»

 

  У Полтаві завершився VII Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс «Барви Полтави» виконавської майстерності гри на народних інструментах учнів та викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання). За доброю традицією, на полтавській землі зібралися усі справжні поціновувачі яскравого мистецтва гри на народних інструментах. Конкурс проходив 25-26 листопада на базі дитячої музичної школи №2 імені В.П.Шаповаленка та дитячої музичної школи №1 імені П.І.Майбороди за підтримки організаторів та засновників фестивалю-конкурсу – управління культури виконавчого комітету Полтавської міської ради.

 

  Цьогоріч воно зібрало представників із 15 областей України. За право бути кращим із кращих змагалися солісти та ансамблі. Рівень підготовки учасників визначало компетентне журі, до складу якого увійшли провідні викладачі з Харківського національного університету мистецтв імені І.Котляревського, Київської національної музичної академії України імені П.І.Чайковського, Полтавського музичного училища імені М.В.Лисенка та інші провідні музиканти з усієї України.

 

  Учні Люботинської дитячої музичної школи також взяли участь у фестивалі-конкурсі, продемонстрували свою майстерність і талант професійному журі та отримали заслужені нагороди. Всі наші юні виконавці стали переможцями.

 

Тож, вітаємо:

 

1 місце – бандуристка Аршава Олена (викладач Івахненко В.Я., концертмейстер Блезінцова В.О.);
2 місце – бандуристка Слєпцова Катерина (викладач Івахненко В.Я.);
3 місце – бандуристка Піддубна Євгенія (викладач Івахненко В.Я.);
3 місце – бандуристка Найпак Катерина (викладач Івахненко В.Я.);
3 місце – гітаристка Шевцова Софія (викладач Дзюба Н.М.).

 

Бажаємо учням та викладачам нових перемог і творчих досягнень.

 

За матеріалами директора Люботинської ДМШ Ю.В.Еткало