Post navigation

Відкриття виставки лауреатів конкурсу дитячого рисунку

14 грудня 2017

 

  14 грудня 2017 року в Харківському художньому музеї відбулася значна подія для юних художників Харківщини — відкриття виставки лауреатів Обласного конкурсу дитячого рисунку «Малюємо казку» в рамках Обласного конкурсу виконавської майстерності учнів молодшого віку мистецьких шкіл «Радість відкриття»

 

  Наймолодші художники виконували оригінальну авторську ілюстрацію до відомих казок Шарля П’єро та Корнея Чуковського з нагоди ювілею першого видання улюблених у всьому світі казок.

 

  Майже 500 учнів з 36 мистецьких шкіл Харківщини віком від 6 до 10 років малювали казку. Підсумок конкурсу – 25 лауреатів та 48 дипломантів, переможців – учні з 21 школи районів Харківської області. Найбільша кількість переможців в Ізюмській ДХШ імені С. Васильківського, Чугуївській ДХШ ім. І.Рєпіна, Будянській ДШНМ. Вперше в обласному конкурсі взяли учні нещодавно відкритого художнього відділення Близнюківської музичної школи – і зразу лауреат! Треба відзначити, що рівень виконавської майстерності учнів з кожним роком зростає.

 

  Наймолодших художників музичними подарунками привітали лауреати та дипломанти Обласного конкурсу з виконавської майстерності.

 

  Всі учасники виставки отримали солодкі подарунки від голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної.

 

  Проведений конкурс надав можливість для самовиявлення учнів молодшого шкільного віку та стимулювання їх до читання.

 

  За останні роки, як відмітили члени журі конкурсу, рівень викладання і якість виконання учнівських конкурсних робіт у художніх школах і художніх відділеннях мистецьких шкіл районів області значно покращився, про що свідчать роботи учнів – цікаві, талановиті та оригінальні за концепцію рішення.

 

  Харківська художня школа була і є лідером українського образотворчого мистецтва! Сподіваємось, що наші юні переможці конкурсу і надалі будуть розвивати та зберігати традиції багатої творчої спадщини Харківщини. Бажаємо учням та викладачам творчого натхнення та багато перемог у майбутньому!

 

Дивитися всі фото у профілі Google+ ?