Post navigation

«МОЯ УКРАЇНА – ЩАСЛИВА РОДИНА»

07 березня 2018

 

  Під такою назвою був проведений міжнародний конкурс дитячого малюнку в Італії в місті Рим. На розгляд журі конкурсу до Риму було надіслано 1083 роботи, виконані в різноманітних техніках виконання.

 

  Переможців визначало професійне журі у складі українських та італійських художників під головуванням аташе по культурі Посольства України в Італії Алли Вольскої.

 

  Як завжди на високому професійному рівні батьківщину Іллі Юхимовича Рєпіна місто Чугуїв представила учениця 5-го класу Чугуївської дитячої художньої школи ім. І.Ю. Рєпіна, лауреат багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів Шевченко Ірина, викладач, директор школи Непомнящий В.І. Ірина стала переможницею у номінації «Емоційний відгук» та отримала Диплом 1-го ступеню.

 

  Вітаємо наша талановиту художницю та її викладача з перемогою та бажаємо нових досягнень у галузі образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва.

 

  Також учні та викладачі школи вітають талановиту ученицю з отриманням заслуженого звання у міському конкурсі професійної майстерності «Людина року 2017» в номінації «Юний талант».

 

Заступник директора з навчально-методичної роботи
ЧДХШ ім. І.Ю. Рєпіна І.О. Алтухов