Post navigation

Велика перемога Чугуївської ХШ ім. І.Ю. Рєпіна

11 квітня 2018

 

  Нову велику перемогу здобула випускниця цього року Шевченко Ірина у Франції, місті Париж, на всесвітньо художньому конкурсі «Намалюй мені мир» за живописну роботу «Війна та мир». Ірина гідно представила Харківську область на цьому конкурсі, стала однією з 50 найкращих дітей світу та перемогла у старшій віковій категорії від 13 до 16 років. Серед переможців ще 2 дитини з України у молодшій та середній вікових категоріях з Одеської та Запорізької областей. У конкурсі приймали участь більш ніж 2000 дітей з 30 країн світу . Ця подія приурочена до Дня закінчення Другої світової війни у Європі. Наші талановиті молоді художники запрошені у травні на церемонію нагородження, яка буде проходи у Люксембурзькому палаці сенату Французької республіки, де вони отримують Золоті медалі переможців, Почесні дипломи та каталоги виставки.

  Конкурс проходить за підтримкою сенатора Франції Христофора Фрасса, посольства Франції в Грузії, посла миру від ЮНЕСКО, провідних художників Франції, Германії, Грузії, Естонії та інших країн світу.

  Як стало відомо, талановита юна художниця з міста Чугуєва Шевченко Ірина, лауреат багатьох міжнародних виставок-конкурсів за перемоги, здобуті у Франції, Словаччині, Італії, та її викладач та директор ЧДХШ ім. І.Ю. Рєпіна, член Національної спілки художників України та Міжнародної асоціації художників в Америці, лауреат міжнародних виставок та пленерів Непомнящий Володимир Іванович внесені до європейської «Золотої книги Пошани» у Франції за досягнення «Euro Arts Competitions». Наші вітання талановитим художникам з міста Чугуєва.