Post navigation

Ювілейний випуск у дитячій школі мистецтв смт Нова Водолага

29 травня 2018

 

  Квіте мистецький, буяй!

  Говорити можна словами поета, звернутися до музики, скористатися палітрою фарб і пензлем, висловити почуття танцем. Але сьогодні я пропоную вам на мить зупинити час.
Затамуємо подих…

 

ПРИГАДАЙМО, ЯКИМ БУВ ТВОРЧИЙ ШЛЯХ, ЯК ЗРОСТАЛИ ТА НАПРУЖЕНО ПРАЦЮВАЛИ. ЦЕ ВОНИ… ВИПУСКНИКИ 2018 року.

 

  Для випускників музичного відділення – це ювілейний випуск, йому виповнюється 50 років.

 

  Так розпочала свято останнього дзвоника та випускного вечора 2018 року заступник директора з навчально-методичної роботи Н.Ю.Євтушенко у дитячій школі мистецтв смт Нова Водолага. Один за одним змінювалися кадри на мультимедійній дошці. В залі панувала тиша, а у випускників змінювалися вирази обличчя – то посмішка, то здивування, то легкий смуток, бо це були спогади про минуле. А через кілька хвилин слово для вручення Свідоцтв про закінчення школи надається директору А.Ю. Абрамович:

 

  – У цей ювілейний випуск ми прощаємося з золотим фондом школи. Вони були постійними учасниками концертів, конкурсів, фестивалів. Без них не відбувався жоден захід в селищі та районі. Я з гордістю вручаю документи про першу спеціальність, яку вони здобули, навчаючись у початковому спеціалізованому мистецькому навчальному закладі комплексного типу та Подяки батькам. Це Марина Цимбал, Єлизавета Ступак, Альона Іванюк, Ольга Ніколенко, Дмитро Білоусов, Єлизавета Мамут, Еліна Боровик, Софія Гуріна, Вікторія Кононенко.

 

  Того дня юні таланти отримували привітання, побажання, подарунки та фото на згадку від викладачів Н.А. Курлович, Т.Ю. Плавун, К.М. Дігтяр, К.М. Головешко, батьків та друзів. А випускники дали слово не забувати навчальний заклад, брати активну участь у шкільних і позашкільних заходах школи та Нововодолазької ОТГ.

 

  У другій частині свята заступник директора з навчально-виховної роботи В.А. Манн вручила Грамоти за успішне навчання та активну концертну і виставочну діяльність учням відділення образотворчого мистецтва, музичного, хореографічного, класу хорового і сольного співу.

 

  На дворі стояв вечір, та юні таланти разом з випускниками не поспішали залишати концертну залу школи. Ще довго звучали чорний рояль і їх дзвінкі голоси. Квіте мистецький, буяй!

 

  Заступник директора з навчально-методичної роботи Н.Ю.Євтушенко