Post navigation

Методичний семінар викладачів музично-теоретичних дисциплін

27 серпня 2018

 

  27 серпня 2018 року в приміщенні Великої зали Харківського музичного училища ім. Б.М. Лятошинського відбувся інструктивно-методичний семінар «Серпневий тиждень» для викладачів музично-теоретичних дисциплін Харківської області.

  Директор ОНМЦПК Самоварова Т.М. розповіла викладачам про нове Положення про атестацію педагогічних працівників закладів (установ) освіти сфери культури та оголосила результати Обласного конкурсу з розробки навчально-методичних матеріалів, програм для мистецьких шкіл Харківської області. Переможці конкурсу отримали дипломи та екземпляри публікацій своїх робіт.

  Тема виступу заступника директора ОНМЦПК Волошко Н.В.«Обласний конкурс відкритих уроків «Панорама педагогічних досягнень»: положення, вимоги тощо». Методист Борисевич Ж.В. ознайомила учасників семінару з планом роботи на 2018-2019 навчальний рік. Це обласні семінарські заняття для викладачів сольфеджіо та української і зарубіжної музичних літератур, обласна олімпіада з музичної літератури.

  З презентаціями про досвід методичної та творчої роботи викладачів музично-теоретичних дисциплін виступили викладач Малоданилівської дитячої музичної школи Нестеренко І.М., заступник директора Харківської дитячої школи мистецтв №3 Жигалова К.Є. та завідуючий відділом Почипецька Н.В. Доповіді та презентації викликали жваву зацікавленість присутніх.

  Бажаємо педагогічним працівникам у новому навчальному році успіхів, здоров’я та натхнення.