Post navigation

Методичний семінар викладачів класу народних інструментів

28 серпня 2018

 

  28 серпня 2018 року в Харківському музичному училищі імені Б.М. Лятошинського відбувся інструктивно – методичний семінар методичного об’єднання педагогічних працівників класу народних інструментів (акордеон, балалайка, бандура, баян, гітара, домра, цимбали) мистецьких шкіл Харківської області та міста Харкова.

  Методист-куратор об’єднання викладачів народних інструментів Гончарова О.М. доповіла про роботу методичного об’єднання у 2017-2018 навчальному році. З великою зацікавленістю присутні оглянули фото презентацію заходів. Особливу увагу Гончарова О.М. приділила результатам проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції до 100-річчя від дня народження М.Т. Лисенка, що стала історичною подією для представників музичного виконавства на народних інструментах всієї України. Учасники семінару були ознайомлені з планом роботи на 2018-2019 навчальний рік, головними напрямками та строками проведення заходів.

  Самоварова Т.М., директор ОНМЦПК, привітала учасників семінару та надала інформацію щодо актуальних питань викладачів. Переможці Обласного конкурсу з розробки навчально-методичних матеріалів, програм для мистецьких шкіл Харківської області «Колекція педагогічної майстерності та творчості» отримали сертифікати.

  По завершенню семінару Гончарова О.М. висловила подяку всім педагогічним працівникам класу народних інструментів за співпрацю з ОНМЦПК та побажала успіхів у новому навчальному році.