Post navigation

Семінар для викладачів класу духових та ударних інструментів

29 серпня 2018

 

  29 серпня 2018 року в приміщенні Великої зали Харківського музичного училища ім. Б.М.Лятошинського відбувся інструктивно-методичний семінар «Серпневий тиждень» для завідувачів відділів та провідних викладачів класу духових та ударних інструментів мистецьких шкіл Харківської області.

  Методист ОНМЦПК Добровольська-Войнорович І.К. підвела підсумки роботи в минулому навчальному році, ознайомила учасників семінару з планом роботи на 2018-2019 навчальний рік. Це обласні семінари та майстер-класи провідних викладачів м. Харкова та м. Полтави, концерт викладачів мистецьких шкіл “Різдвяний подарунок Слобожанщині”, семінарські заняття з підвищення кваліфікації тощо.

  З відео презентацією про досвід методичної та творчої роботи викладачів класу духових інструментів виступила директор ДШМ №2 імені П.І.Чайковського Сотникова Л.О. Організація духового оркестру, ініціатива та активна участь викладачів та учнів школи у багатьох творчих змаганнях, концертах Харківської області та України, їх досягнення, популяризація гри на духових інструментах серед загальноосвітніх шкіл дуже позитивно впливають на подальший розвиток класу духових інструментів в мистецьких школах Харківщини.

  Заступник директора ОНМЦПК Волошко Н.В. надала інформацію про нове Положення про атестацію педагогічних працівників закладів (установ) освіти сфери культури, відповіла на запитання щодо змін у процедурі проведення атестації педагогічних працівників. Учасники семінару ознайомились з положеннями про Обласний конкурс відкритих уроків “Панорама педагогічних досягнень” та Обласний конкурс учнівських дуетів мистецьких шкіл “Весняний вернісаж”.

  Бажаємо педагогічним працівникам у новому навчальному році успіхів, здоров’я та натхнення.