Post navigation

Методичний семінар завідувачів театральних відділень

29 серпня 2018

 

  29 серпня 2018 року на базі ОНМЦПК відбувся інструктивно-методичний семінар “Серпневий тиждень” для завідувачів театральних відділень та провідних викладачів театральних дисциплін мистецьких шкіл Харківської області та міста Харкова.

 

  Методист-куратор секції «театральне мистецтво» Кущевська В.А. привітала всіх присутніх з початком нового навчального року, підвела підсумки минулого 2017-2018 навчального року, відзначила викладачів, які брали активну участь у методичних заходах, та ознайомила з планом роботи на 2018-2019 навчальний рік. Творче привітання викладачів-мультиплікаторів створило творчу атмосферу та позитивний настрій у фахівців.

 

  Учасники семінару мали можливість ознайомитись з досвідом роботи викладачів театральних дисциплін Харківської школи сучасних театрально-сценічних напрямів Корольової Людмили Олександрівни, Романцевої Маргарити Олександрівни, Мартинової Ольги Станіславівни. Викладачі-доповідачі акцентували увагу присутніх на методиці підготовки та проведенні відкритих уроків з основ акторської майстерності, основ сценічної мови, основ сценічного руху та танцю. Особливу зацікавленість викладачів викликали авторські методики викладання театральних дисциплін.

 

  Заступник директора ОНМЦПК Волошко Н.В. надала інформацію про істотні зміни в проведенні атестації педагогічних працівників, ознайомила учасників семінару з положенням про Обласний конкурс відкритих уроків “Панорама педагогічних досягнень”, відповіла на актуальні запитання викладачів.