Post navigation

Хай «Зірочки» яскраво сяють

27 вересня 2018

 

«Діти повинні жити у світі гри, казки,
музики, малюнка, фантазії, творчості»
В. Сухомлинський

 

  Днями в Нововодолазькій дитячій школі мистецтв відбулося свято, присвячене відкриттю центру раннього естетичного розвитку «Зірочки» для наймолодших мешканців нашої громади.

  Веселий щирий сміх та сяючі дитячі оченята супроводжували свято від початку до кінця, адже в центрі уваги були діти віком від 3-х до 6-ти років.

  Гостей зустрічала директор школи А.Ю.Абрамович, яка звернулася із привітаннями та словами подяки Нововодолазькому селищному голові О.С.Єсіну, Німецькому товариству міжнародного співробітництва «GIZ» (за дорученням уряду Німеччини), а також усім хто доклав зусиль, уміння, любові, щоб центр розпочав свою роботу. Також зазначила, що за рішенням сесії Нововодолазької селищної ради навчання дітей є безкоштовним.

  Та ось в фойє школи запанувала тиша і на екрані з’явилися кадри з перших пробних занять. Посмішки не сходили з облич усіх присутніх, особливо батьків, які уважно спостерігали за першими кроками своїх дітей у великий світ мистецтва.

 

  Особливим моментом стало перерізання стрічки. Почесні гості свята – Н.Є.Степаненко, секретар Нововодолазької селищної ради, Ірина Косуля та Андрій Гарбуза, представники Німецького товариства «GIZ», Н.Ю.Євглевська – начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Нововодолазької селищної ради перерізали стрічку, після чого присутніх було запрошено до навчальних класів. У світлій, просторій та затишній кімнаті з новими меблями та технікою викладачами групи Є.О.Козерод, К.М. Головешко та С.В. Попсуйшапка був проведений невеличкий майстер-клас для дітей за участю гостей. У цей момент звучали теплі та щирі привітання та побажання успіхів у роботі від гостей.

 

  А наприкінці директор школи подякувала присутнім та зазначила: «Коли є ініціатива, яка підтримується, та допомога, коли об’єднуються зусилля – обов’язково буде результат. Від того, як ми дбаємо про своє підростаюче покоління, залежить завтрашній день суспільства».

 

  І наостанок, як завжди, загальне фото.