Post navigation

Стартував “ВЕРЕСНЕВИЙ ТИЖДЕНЬ — 2014”

05 вересня 2014

 

Narada Під такою назвою з 5 по 11 вересня Обласний навчально-методичний центр підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів проводить традиційний щорічний Вересневий методичний тиждень. 

 

   Учасники заходу, завідуючи відділами та провідні викладачі шкіл естетичного виховання м.Харкова і Харківської області за всіма спеціальностями, презентують колегам власні методичні доробки у рамках означеної теми.

 

   У межах методичного Вересневого тижня проводиться виставка-ярмарок педагогічних новацій та нагородження переможців обласного конкурсу з розробки навчально-методичних матеріалів, програм для шкіл естетичного виховання 2013-2014 навчального року. Педпрацівники не тільки представляють власні розробки, але і мотивують обрані ними форми і методи, аналізують їх ефективність та вплив на результативність навчально-виховного процесу в цілому.

 

   На підвищення ефективності навчального процесу, на створення навчально-методичних матеріалів, орієнтованих на досягнення якісно нових освітніх та виховних результатів, що забезпечать системне впровадження нових форм і методів роботи і спрямовано проведення щорічного Вересневого тижня.