Post navigation

Конкурс в Люботинській дитячій музичній школі

22 березня 2016

 

SAM_1385Конкурс на краще виконання творів

українського мистецтва в Люботинській ДМШ

 

Буяння весняної зелені, пишне цвітіння квітів, пахощі трав та переливи солов’я  –  все це надихає творчих людей на нові звершення. Адже у творчості немає відпочинку. Вона вирує у юних душах, як сама природа у своєму розквіті. 

  Учні Люботинської дитячої музичної школи знову це доводять.

 

  02 березня 2016 року у Люботинській дитячій музичній школі відбувся ІV шкільний конкурс на краще виконання творів українського мистецтва. Участь в цьогорічному конкурсі взяли понад 60 талановитих солістів-інструменталістів, вокалістів та читців. Учасники продемонстрували професійну майстерність та сценічну культуру.

 

   Цей конкурс започатковано з метою відродження, зміцнення та пропагування традицій української музики та літератури, збагачення культурних  здобутків України, виявлення і підтримки талановитих дітей, реалізації творчого потенціалу юних обдарувань, удосконалення методик навчання гри на музичних інструментах, виховання національно свідомих громадян,  любові до рідного краю.

 

   Завданнями Конкурсу є духовне збагачення та творчий ріст молодих талантів та  викладачів, стимулювання діяльності та підвищення рівня виконавців та виконавських колективів, розвиток естетичних смаків підростаючого покоління.

 

   16 березня 2016 року відбувся гала-концерт та урочисте нагородження лауреатів конкурсу. Діти отримали дипломи та солодкі «медалі», а ще – велике задоволення. Тож, нехай у душах наших переможців завжди буяє весна, а натхнення і жага до нових творчих перемог буде невичерпною!

 

   Бажаємо всім юним музикантам, щоб музичні здібності з роками у вас вдосконалювались! І нехай ваш шлях до вершин буде простим, адже якщо людина вміє розуміти музику, вона щаслива, незважаючи на всі перипетії, які можуть зустрітися на її шляху!

Колектив Люботинської ДМШ