Post navigation

Свято Першого Дзвоника

04 вересня 2017

 

  Святкові лінійки першого вересня зазвичай відбуваються в усіх загальноосвітніх закладах. А після лінійки обдаровані діти поспішають до музичної школи, аби зустрітися з учителями та дізнатись розклад занять. Цього року в День Знань уперше в музичній школі відбулося свято Першого Дзвоника для учнів класу народного співу.

 

  Зібрався увесь клас! Разом з учнями прийшли батьки, бабусі, молодші братики й сестрички. Отож мала зала ледве вмістила велику кількість слухачів! Усі відчули момент урочистості й дійсно святкової атмосфери. А особливо радісним був цей день для групи першокласників.

 

  Свято розпочалось піснею про Україну у виконанні Катерини Нестеренко. Потім присутні оплесками вітали наймолодших школярів – тих, хто вперше переступив поріг нашого дитячого храму мистецтва. Першокласники успішно відгадали музичні загадки. Потім кожен з них отримав у подарунок авторучку та чудову кульку-смайлик на знак того, що навчання в музичній школі буде веселим і цікавим. Також усі вітали учениць восьмого класу, для яких цей навчальний рік є підсумковим. Далі відбулось урочисте вручення дипломів, медалей та кубків переможцям Всеукраїнського конкурсу-фестивалю, який відбувся влітку.

 

  Для першокласників було цікаво послухати, як же співають діти, які вже чогось навчились. Та й учні середніх і старших класів уже скучили за співом. Тому перед глядачами виступили гурти «Лелеченьки», «Соловейки» та «Співаночка», які виконали українські народні пісні, вивчені минулого навчального року.

 

  Чудовим подарунком для всіх був виступ талановитої співачки, випускниці класу народного співу Ангеліни Шаповал. А наостанок усі весело пригощалися солодощами.

 

  Свято вдалось на славу. А попереду – роки навчання, наполегливої праці, нові успіхи й перемоги. Нехай же новий навчальний рік буде для всіх цікавим і принесе радість від спілкування з прекрасним!

 

За матеріалами Т. А. Шерстюк, викладач вокально-хорового відділу Балаклійської ДМШ