Post navigation

Засідання Куп’янського зонального методичного об’єднання

22 вересня 2017

 

   З метою удосконалення навчально-методичної роботи шкіл естетичного виховання Харківської області, організації діяльності зональних методичних об’єднань 21 вересня 2017 року на базі Куп’янської дитячої музичної школи № 1 відбувся методичний семінар, учасниками якого стали члени Куп’янського зонального методичного об’єднання: керівники та викладачі Великобурлуцької, Шевченківської, Борівської, Дворічанської, Куп’янських № 1, № 2 № 3 дитячих музичних шкіл.

 

  Методист Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів Волошко Н.В. представила план роботи ЗМО на 2017-2018 навчальний рік, терміни та формат проведення основних методичних заходів з вивчення, узагальнення та поширення передового досвіду, зосередила увагу слухачів на умовах зональних та обласних конкурсів, оглядів та олімпіад.

 

  Питання організації методичної роботи в школі естетичного виховання на сучасному етапі висвітлила методист ОНМЦПК Сахарова Н.В., яка представила короткий аналіз проведення методичної роботи у мистецьких школах області, акцентувала увагу на необхідності її постійного вдосконалення, надала стислу характеристику структури та форм методичної роботи.

 

  У рамках семінару відбулося засідання секції викладачів музично-теоретичних дисциплін шкіл ЗМО, на якому пройшла презентація навчальних посібників з української та зарубіжної музичних літератур першого року вивчення предмету викладача Куп’янської ДМШ № 1 Карєлкіної Ольги Михайлівни. Викладачі обмінялися досвідом та схвалили роботу колеги, а також спланували подальшу роботу зонального методичного об’єднання.

 

У дружній, сприятливій атмосфері усі питання були вирішені в повному обсязі.