Post navigation

«Добро твого серця»

17 грудня 2018

 

Саме так було вирішено назвати конкурс дитячої творчості до дня Святого Миколая започаткованого за ініціативою настоятеля Свято-Преображенського храму Отця Віктора, Нововодолазькою дитячою школою мистецтв та відділом культури, туризму, молоді та спорту Нововодолазької селищної ради. Метою конкурсу було сприяння духовному, естетичному вихованню підростаючого покоління; заохочення дітей до творчої діяльності, створення умов для реалізації їх художніх здібностей, виховання високих моральних якостей. До участі у конкурсі були запрошені учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів віком від 6-ти до 16-ти років.

 

  І ось 17 грудня 2018 року настав урочистий день відкриття виставки дитячої творчості. Розмаїття робіт вражало і захоплювало. Компетентному журі нелегко було визначити переможців та все ж це було зроблено. І ось на сцену один за одним піднімалися і переможці, і учасники конкурсу. Нагороди вручали перший заступник голови Нововодолазької селищної ради Л.М.Іващенко, викладач вищої категорії, вчитель-методист, завідувач методичного об’єднання образотворчого профілю Харківського ліцею мистецтв №133, автор та куратор міжнародних проектів С.Ф.Грічанок, настоятель Свято-Преображенського храму Отець Віктор, керівник зразкового об’єднання юних художників «Колорит» Нововодолазького будинку дитячої творчості, директор дитячої школи мистецтв А.Ю.Абрамович.

 

  Кожен з них отримав відповідні нагороди та солодощі в дарунок від голови селищної ради О.С.Єсіна. Щасливі і радісні, з сяючими очима поверталися юні таланти до своїх домівок.