Post navigation

Семінар з підвищення кваліфікації
завідувачів бібліотек-філій публічних бібліотек та бібліотечних працівників Харківської області та міста Харкова

 

12 квітня 2019

 

  Більше тридцяти завідувачів бібліотек-філій публічних бібліотек та бібліотечних працівників Харківської області та міста Харкова з 08 квітня по 12 квітня 2019 року навчалися на короткотерміновому семінарі з підвищення кваліфікації за тематикою “Діяльність публічних бібліотек-філій у соціокультурному просторі регіону: пошук нових форм та методів роботи”

 

  До викладання були залучені провідні фахівці Харківської обласної універсально наукової бібліотеки, Харківської обласної бібліотеки для дітей, Харківської обласної бібліотеки для юнацтва, науково-технічної бібліотеки Харківського національного технічного університету “ХПІ”, Харківського вищого коледжу мистецтв.

 

  Вся система занять покликана на допомогу слухачам навчально-тематичного семінару мислити та діяти професійно, шукати нетрадиційні підходи у вирішенні питань, виховувати самостійність та відповідальність за довірену справу, розвивати творчу ініціативу.

 

  Слухачам навчально-тематичного семінару були надані рекомендації по впровадженню та використання УДК, навичок роботи з таблицями УДК, побудови та властивості УДК, методики індексування УДК, роз’яснення складних випадків індексування.

 

  Корисними були лекції з правого регулювання діяльності бібліотечних закладів та трудового законодавства України, а також питання психології ділового спілкування в бібліотеці.

 

  До уваги слухачів були запропоновані різні форми навчання: змістовні лекції, консультації, практичні та інтерактивні заняття, методичні рекомендації з професійних питань.