Post navigation

Посвята в музиканти у Люботинскій ДМШ

18 листопада 2019

 

Вальсом осіннього листя, мереживом хризантем, срібними нитками дощу нагадує нам про себе замріяна пані Осінь. Зачаровує своєю красою і елегантністю, огортає легким, світлим сумом, й водночас оживляє дитячим сміхом. 

 

  Саме такої пори, 18 листопада 2019 року в дитячій музичній школі відбулась урочиста подія – «Посвята в юні музиканти». Цьогоріч дитяча музична школа прийняла до своєї музичної родини 19 першокласників.

 

  Ведуча свята, Вероніка Кульмінська, привітала всіх присутніх дітей зі святом і запросила в гості Королеву Музики – Єлизавету Репецьку. Лінь та Фальш, у виконанні Еткало Аліни і Вдовенко Неоніли, намагались завадити першокласникам стати музикантами. Та діти активно відгадували загадки, співали і виконували свої перші сольні твори на музичних інструментах, і тому змогли зняти чари з Королівства музики. На завершення свята, в гості до дітей завітала Маша, у виконанні Валерії Кульмінської, яка повеселила всіх цікавою казочкою.

 

  Свято скінчилося, а попереду довгі і зовсім нелегкі кроки до пізнання Світу Музики, де добрими і надійними помічниками дітям стануть викладачі і батьки. Тож  легких Вам доріг, наші юні музиканти,  і  нестримного творчого злету! Нехай завжди лунає радісний сміх та сяють маленькі зірочки нашого міста!

 

Директор Люботинської дитячої музичної школи Ю.Еткало