Post navigation

Навчально-тематичний семінар з підвищення кваліфікації завідувачів бібліотек-філій та бібліотечних працівників

03 червня 2022 року

Вчимося. Практикуємо. Спілкуємось.

Двадцять завідувачів бібліотек-філій публічних бібліотек та бібліотечних працівників Харківської області підвищували кваліфікацію з 30 травня по 03 червня 2022 року за темою: «Підвищення професійної компетентності бібліотечних працівників: нові пріоритети і вимоги».

  Заняття проводились дистанційно в онлайн режимі з використанням платформи Google Meet.

  Професійні лектори ознайомили слухачів з актуалізацією бібліотечних фондів у зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України, висвітлили сучасні організаційні питання роботи публічної бібліотеки та бібліотек для дітей під час воєнного стану.

  Слухачам були надані рекомендації щодо впровадження та використання інформаційної підтримки бібліотечних працівників бібліотек-філій в умовах розвитку сучасних інформаційних технологій.
Корисними були лекції з правового регулювання діяльності бібліотечних закладів, лекції з культури ділового мовлення та сучасної української літератури.

  За «круглим столом» учасники ПК обмінялися досвідом з питань роботи бібліотек під час воєнного стану.

  Курси підвищення кваліфікації бібліотекарів, що пройшли в он-лайн режимі, дозволили слухачам набути нові та вдосконалити раніше набуті компетентності в межах професійної діяльності, підвищити професійний рівень та професійну компетентність.