Post navigation

05 травня 2023

ЗАВЕРШУЄМО НАВЧАЛЬНИЙ РІК

03.05.2023 року в режимі онлайн на платформі Zoom відбулося Організаційно-методичне заняття завідувачів та провідних викладачів відділів/відділень народних інструментів мистецьких шкіл Харківщини за темою: «Підсумки методичного об’єднання педагогічних працівників народних інструментів та перспективи роботи в 2023-2024 н/р»
 

Методист Олена Гончарова, куратор МОПП, провела екскурс змісту роботи об’єднання в 2022-2023 навчальному році. Інструктивний – семінар «Серпневий тиждень» (92 слухачі), сім зустрічей в Педагогічній майстерні народників (332 слухачі), видання 9 збірників патріотичної акції «МИ – УКРАЇНА!» та навчального посібника для баяністів/акордеоністів «ЕТЮДИ» ІІ частина, онлайн-концерт «Чарівні звуки народних інструментів» (52 номери), ХІ Всеукраїнський конкурс виконавців на бандурі імені Гната Хоткевича (44 учасники), участь в укладанні Типових навчальних програм на республіканському рівні, створення методичних робіт до них та про інше. Були зроблені акценти на важливості заходів, проведено їх аналіз. Присутні відмітили цінність, користь таких заходів, що надихає та є стимулом до роботи в цей непростий час.
 
Присутні колеги поділилися думками та побажаннями до представленого проєкту перспективного плану роботи методичного об’єднання на 2023-2024 навчальний рік.
 
Вдячні всім учасникам методичного об’єднання викладачів народних інструментів мистецьких шкіл Харківщини за підтримку та співпрацю з ОНМЦПК! Йдемо далі! Віримо в ПЕРЕМОГУ!