Post navigation

Вручення стипендій учням шкіл естетичного виховання

22 червня  2017

 

Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична нагородила 30 найкращих музикантів

 

  22 червня  2017 року у приміщенні обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтв відбулося урочисте вручення стипендій голови обласної державної адміністрації «Надія Слобожанщини» учням шкіл естетичного виховання. Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична нагородила 30 найкращих музикантів, музичних колективів та художників, які навчаються в школах естетичного виховання Харківщини.

 

 Вітаючи стипендіатів, Світлична побажала їм досягти найвищих мистецьких вершин та з гордістю представляти регіон на найкращих сценах світу, подякувала учням та викладачам за самовіддану творчу працю, побажала всім натхнення, нових досягнень, творчості, фантазії.

 

  “Протягом року ви достойно представляли Харківську область на конкурсах, фестивалях, оглядах різного рівня, демонструючи свою майстерність та даючи можливість вашим викладачам і всім нам пишатися вами, – звернулася керівник області до юних музикантів. – Я рада, що ви маєте можливість займатися улюбленою cправою і дарувати радість тим, хто насолоджується вашим мистецтвом”.

 

  Світлична підкреслила, що підтримці талановитої молоді та створенню умов для розвитку дітей в області приділяється особлива увага.

 

  “Ми робимо все можливе, щоб стимулювати підростаюче покоління займатися наукою та мистецтвом. Придбання нового обладнання для навчальних закладів, створення опорних шкіл, запровадження різноманітних конкурсів для творчих колективів – все це стимулює дітей розвивати свої здібності”, – зауважила Юлія Світлична.

 

  Викладач Первомайської дитячої школи мистецтв Наталя Євдокимова, вихованець якої, піаніст Лев Потапов, отримав стипендію, наголошує – увага керівництва області до талановитих дітей дає їм стимул для подальшого розвитку.

 

  “Визнання успіхів необхідне для юних музикантів. Вони розуміють, що працюють не дарма, їхні успіхи помічають та цінують на найвищому рівні. Це, безумовно, викликає в них бажання займатися та досягати більших успіхів”, – зазначила викладач.

 

  У 2017 році на стипендію “Надія Слобожанщини” було подано 49 кандидатів з 26 шкіл естетичного виховання області та м.Харкова. Серед них учні та колективи міст Люботин, Первомайський, Чугуїв, селищ Кегичівка, Бабаї, Панютине, які стали переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних конкурсів, фестивалів, виставок, оглядів.

 

   Друзі! Творіть і розвивайтеся, адже для вас життя тільки починається. Нехай гармонія, краса, дружба і злагода завжди надихають вас на нові творчі досягнення.